Seitti.pro

Yrittäjänä, kehittäjänä ja kehitettävälle asialle kaikkensa antavana joutuu välillä tekemään raskaitakin päätöksiä. Toisaalta se tarjoaa samanaikaisesti voi tarjota mahdollisuuden synnyttää tilalle jotain uutta.

On luovuttava jostain voidakseen keskittyä toiseen asiaan. Uskon siihen, että jos pelkäämme kokeilla, meille ei myöskään tarjoudu tilaisuutta onnistua.


Verkko kuntoon

Samalla tavoin, kuin hämähäkki kutoo joka päivä uuden verkon, haluan kehittäjänä ja arvovalmentajana huolehtia, että kudon joka päivä oman verkkoni kuntoon, jotta voin auttaa siinä myös toisia. Kun jokaisella on oma tapansa kutoa verkko, ja sen tekeminen vaatii aina erilaisia aineksia, olisi meidän oltava kartalla sen kunnosta ja kutomisajasta.

Seitti saa alkunsa, kun hämähäkki hakeutuu sopivaan paikkaan ja alkaa erittää seittiainesta. Kun seittilanka ilmavirran kuljettamana takertuu johonkin, hämähäkki kiinnittää toisen pään istumaoksaansa. Hämähäkki kulkee edes takaisin kuin nuorallatanssija samalla vahvistaen tukilankaa. Puolessa välissä se pudottautuu, kunnes kohtaa kiinteän alustan.

Nyt valmiina on loivan y-kirjaimen muotoinen alku. Hämähäkki palaa keskipisteeseen ja alkaa kutoa sädelankoja sekä lopuksi koko komeuden ympärille pyydystysseittiä, kehälankaspiraalia. Kaiken kruunaa hälytyslanka, joka kiristyy saaliin käydessä verkkoon.

Hämähäkin kutoma seitti on hyvin ohutta, mutta se on nylonsiimaakin kestävämpää. Se on valkuaisainetta, joka ei liukene veteen, kestää happoja ja kovaakin pakkasta.
Tämä samanlainen prosessi on kyseessä seitti.pro-konseptissa, jossa arvovalmennuksen myötä synnytetään yrityksen menestyksen konsepti, jonka avulla se kykenee rakentamaan oman menestyksen seitin.

Seitti-konsepti pureutuu niihin tekijöihin, jotka vaikuttavat kehityksen onnistumiseen ja yrityksen menestymiseen. Konseptin eri osa-alueissa kartoitetaan yrityksen eri osa-alueiden tilanne, ja kartoitetaan tarvittavat toimenpiteet kehittämistyön lähtökohdaksi ja kehittymisen esteiden poistamiseksi.


Tutustu tarkemmin


Prorigin Oy, Rantatie 59, 13300 Hämeenlinna, Finland, puh. +358 500 484 477