Kirjallista tuotantoani

  

 • Impossible -kehittäjän asenne

  Kirja tarkastelee kehittäjän mieltä pureutuen niihin tekijöihin, jotka vaikuttavat kehityksen onnistumiseen ja yrityksen menestymiseen. Kirjaa varten on haastateltu laaja joukko merkittäviä kehittäjiä sekä siihen perehtyneitä eri toimialoilta laaja-alaisen näkemyksen synnyttämiseksi. Kirjassa mm. Christina Andersson, Sanna Kiiski, Maarit Rossi, Saku Tuominen ja sekä joukko muita inspiroivia kehittäjiä tarjoavat  runsaasti konkreettisia toimenpide-ehdotuksia kehityksen tukemiseen. 

  Kirja on kirjoitettu kehittäjälle, joka näkee kuinka meissä jokaisessa on paljon viisautta ja ymmärrystä kehittää jotain itseämme suurempaa – kaikki keksiminen, oivaltaminen ja eteenpäin meneminen on ihmiskunnan historiassa vasta alussa. 
  Kirjassa esitellään Kehittäjän asenteen kaava, joka muodostaa 28 elementin ideasanaston kehittämistyön lähtökohdaksi. Kirja soveltuu arjen työkaluksi kehittäjälle, sillä se osallistaa lukijaansa runsailla to-do- ja pohtimistehtävillä.

  IMPOSSIBLE – kehittäjän asenne on kirja, joka on kirjoitettu kaikille, jotka uskovat, että mahdoton voi olla mahdollista, ja jotka haluavat omalla toimialallaan rakentaa maailmasta paremman paikan. Kirja, jota jokainen kehittäjä tarvitsee.  
  Kirja kirjoitettu yhteistyössä Marjo Huhtalan kanssa.

  Kirjan painos on loppuunmyyty ja tulee uusittuna painoksena syksyllä 2020.

  Julkaistu 14.2.2017

    Takaisin


Jaana Villanen, Prorigin Oy, Rantatie 59, 13300 Hämeenlinna, Finland
+358 500 484 477   jaana.villanen@prorigin.fi
TietosuojaselosteMedialle