Kirjallista tuotantoani

  

 • Kehitä tai kuihdu

  Käsikirja muutoksessa pärjäämiseen

  Miten työelämässä voi harjoitella nopeaa toimintaa ja pelotonta tekemistä?
  Yritysten toimintatavat muuttuvat jatkuvasti. Uusia tuotteita ja palveluita syntyy kiihtyvällä tahdilla ja vanhoja uudistetaan. Oma elämäntehtävä ja organisaation tarkoitus saattaa hämärtyä muutoksen vauhdissa.  Millainen kehitys vie eteenpäin? 

  Kehittyvässä liiketoiminnassa on nähtävä jotain sellaista, mitä muut eivät näe. Luomalla tuotteisiin ja palveluihin merkityksellisyyttä voimistetaan samalla liiketoimintaa asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti. Täsä on kyse palveluiden kehittämisestä sellaiseksi, että asiakas tietää mitä ostaa. Palvelutuotteen tarjoaja osaa kertoa asiakkaalle täsmällisesti, mihin palvelu on tarkoitettu, mistä se koostuu ja mitä se maksaa. Tuotteistaminen on siis osaamisen konkretisointia. Tuotekehittely on tuotteistamisen keskiössä.

  Kirja sopii käytettäväksi yksinään, mutta yhdistettynä koulutuskokonaisuuteen muuttaa käsitystä tuotekehityksestä ja sen mahdollisuuksista jokaisen meidän toiminnassa.

  Kirjan avulla voit löytää uuden tarkoituksen työllesi ja toimia tulevaisuuden suunnannäyttäjänä. Kirja sisältää myös paljon käytännönläheisiä harjoituksia.

  Kirja julkaistu 12.3.2020

    Takaisin


Jaana Villanen, Prorigin Oy, Rantatie 59, 13300 Hämeenlinna, Finland
+358 500 484 477   jaana.villanen@prorigin.fi
TietosuojaselosteMedialle