Kirjallista tuotantoani

  

 • Merkityksellisyys on rohkeutta

  Merkityksellisyys on rohkeutta- kirja pureutuu merkityksellisyyden ja rohkeuden voimaan, ja haastaa lukijaa uskaltamaan pysähtymään kahden tärkeän kysymyksen äärelle, jotka ovat: ”Kuka minä olen?” ja ”Mitä minä haluan?” Jaana uskoo, että löytäessämme tärkeät asiat, joita haluamme edistää, kykenemme vahvistamaan rohkeuttamme täysin uudelle tasolle.

  Kirjan tavoitteena on edesauttaa vaikuttavalla ja muistijäljen jättävällä tavalla merkityksellisyyden, uskalluksen, epäonnistumisen ja onnistumisen elementeistä. Jaana Villanen haastaa omalla tarinallaan ajattelemaan, ja harjoitteet tuovat työvälineitä lukijalle, joiden avulla voi synnyttää rohkeutta toimia itselle merkityksellisellä tavalla, niiden asioiden puolesta, joilla on erityinen arvo.

  Jaana Villanen itse on omassa elämässään halunnut toteuttaa itselleen merkityksellisiä asioita. Tämä konkretisoituu Jaanan tekemisessä monella tavalla. Kirjan tarinassa hän läpikäy tunnelmia #kävelenaiselleammatti-hyväntekeväisyystempauksesta, missä hän käveli Nuorgamista Hankoon ja, keräsi 1534 km:n matkalla lähes 700 ammattia kehitysmaan naisille. Jaanassa itsessään konkretisoituvat tarinat sisukkuudesta, peräänantamattomuudesta, vastuullisuudesta ja kovasta työstä, jotka syntyvät itselleen tärkeiden asioiden tekemisestä.

  Kirja julkaistu 14.1.2020

  Kirjoja voi tilata:
  https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=author%3AJaana%20Villanen
  https://basambooks.fi/

    Takaisin


Jaana Villanen, Prorigin Oy, Rantatie 59, 13300 Hämeenlinna, Finland
+358 500 484 477   jaana.villanen@prorigin.fi
TietosuojaselosteMedialle