Kirjallista tuotantoani

  

 • Missimatka oman elämän brändilähettilääksi

  Kuinka olla oman elämänsä brändilähettiläs?

  Tämä kirja ei jätä lukijaansa kylmäksi! Kyseessä ei ole kauniiden missikuvien katselukirja, vaan kirja pitää sisällään tarinoita useita tarinoita nuorista naisista, jotka hyppäävät tuntemattomasta julkisuuden valokeilaan. Monella heillä takanaan unelma misseydestä, mutta julkisuuden valokeilaan astuessaan joutuvat läpikäymään omia uskomuksiaan itsestään ja ulkonäöstään. 

  Kirja sisältää kymmeniä tarinoita nuorten naisten itsensä kirjoittamana ja näkemänä. Rinnalla haastatteluita sekä Miss Suomi-kilpailuun että Miss Plus Size-kilpailuun osallistuneiden matkasta oman elämän brändilähettilääksi. Miten löytää omat voimavarat ja miten elämän muuttuessa osaksi julkista keskustelua kestää paineita? Kirjaa on haastateltu mm. Eino Makunen, Alina Voronkova, Niina Kuhta, Anni Harjunpää, Sara Chafak ja Riitta Väisänen. 

  Menestys ei synny sattumalta. Tämä kirja kurkistaa myös kulissien taakse. Missien takana olevat taustahenkilöt kertovat, millaista työtä taustalla tehdään. Kirjaan on haastatellut antavat myös vinkkejä julkisuudessa toimimiseen. 

  Kirja sisältää runsaasti vinkkejä, jotka rohkaisevat ja auttavat jokaista löytämään polkua oman elämän brändilähettilääksi. Lukemalla kirjassa olevien naisten tarinoita saa näkökulmia ja rohkeutta siitä, kuinka vastoinkäymisiä kohdatessa voi löytää rohkeuden itsestään ja uskaltaa aloittaa tarvittaessa uudelleen, vaikka tyhjältä pöydältä vaikkei tulevaisuudesta tietäisi mitään.

  Kirja on toteutettu tiiviissä yhteistyössä. Kirjan on kirjoittanut Jaana Villanen ja visuaalisesta ilmeestä sekä laajasta kuvakokonaisuudesta vastaa Sunneva Kantola.

  Ilmestyy syyskuussa 2020

    Takaisin


Jaana Villanen, Prorigin Oy, Rantatie 59, 13300 Hämeenlinna, Finland
+358 500 484 477   jaana.villanen@prorigin.fi
TietosuojaselosteMedialle