Kouluttaja, valmentaja

Kouluttaja, valmentaja

Olen toiminut kouluttajana ja valmentajana yli 12 vuotta. Olen osallistava ja äärimäisen käytännönläheinen toiminnassani. ”Hands on”-tyyli, intuitiivinen ja hetkessä kiinni oleva tyylini auttaa toisia kehittymään ja löytämään ratkaisuja sekä koulutuskokonaisuuksien suunnitteluun että niiden toteutukseen. Vuosien kokemuksella osan toteuttaa erilaisia koulutustilaisuuksia ja rakentaa niihin soveltuvia materiaaleja.

Kouluttajana olen innostava ja pyrin toimimaan siten, että koulutettavien tieto ja osaaminen vahvistuu ja toivottuun tavoitteeseen pääseminen tehostuu. Kouluttajana haastan positiivisella ja ratkaisukeskeisellä tavalla ajattelemaan itsenäisesti. Koulutuspäivissä annan työvälineitä siihen, miten ja mistä löydetään rohkeutta tehdä päätöksiä ja toimia itselleen merkityksellisellä tavalla.

Koulutus voidaan toteuttaa myös työpajan kautta. Työpajat osallistavat eri tavoin ja ne pysähdyttävät osalliset ratkaistavan asian äärelle ja niissä voidaan nostaa uusia näkökulmia yhdessä keskusteluun. Työpajat ovat toimiva ratkaisu esimerkiksi työyhteisölle tai järjestölle tai tiimille, joka haluaa löytää ratkaisun, johon kaikki sitoutuvat.

Valmennusten päämääränä on oivalluttaa näkemään, kuinka mahdottomassa piilee aina mahdollisuus ja samaan tavoitteeseen pääsee montaa eri reittiä pitkin. Toteutan valmennuksia sekä yksilöille että pienryhmille. Minulle tyypillinen yksilövalmennuksen toteutustapani on puhelimessa toteutettava valmennus. Olen huomannut, että sen myötä kustannustehokkaasti vetreyttää ajattelua, ideoida uutta ja toteuttaa näkökulmia siihen, mikä ratkaisu ongelmaan voisi olla.

Mikäli organisaatiollasi on kouluttajan tai valmentajan tarvetta, ota yhteyttä. Räätälöin sekä koulutuspäiviä että myös laajempia koulutuskokonaisuuksia asiakkaan tarpeesta riippuen. Osa koulutuksista toteutetaan yhteistyössä muiden kouluttajien kanssa. Kysy lisää koulutuspäivistä ja kokonaisuuksista: jaana.villanen@prorigin.fi. Haetaan toimivin ratkaisu kustannustehokkaasti.


Jaana Villanen, Prorigin Oy, Rantatie 59, 13300 Hämeenlinna, Finland
+358 500 484 477   jaana.villanen@prorigin.fi
TietosuojaselosteMedialle