Puhuja, juontaja ja moderaattori

Puhuja, juontaja ja moderaattori

Minulle on kerrottu, että olen aito ja vaikuttava puhuja, joka on jättää pienestäkin hetkestä konkreettisia matkaeväitä mukaan. Vaikuttava puhe saa sekä ihmisiä että organisaatioita inspiroitumaan, kehittymään, motivoitumaan ja löytämään polun potentiaalinsa. Juontajana toimiessa minulle on tärkeää, että herätän asian eloon toiminnallani. Kiinnostava esitystapa saa ihmiset kiinnostumaan asiasta, tulemaan paikalle ja lopputuloksena syntyy positiivista muutosta.

Olen myös kokenut ja monesta yhteydestä kiitelty moderoija. Tyyliini kuuluu äärimmäisen läsnäoleva ja osallistava ote. Olen nähnyt useita kertoja mitä vaikuttava paneeli, jota moderoin, voi saada aikaan. Yhden puhujan sijasta kohouma tulee yhteistyössä, jossa yhden tarinasta voi syttyä ja rohkaistua myös muut – jonka myötä yhdessä synnytetyt laajemmat ajatukset vievät kuulijaa. Tästä jää jopa vuosia vaikuttava mielikuva kävijän/kuulija mieleen.

Olen myös sekä käsikirjoittanut että toimittanut AlfaTV:llä näytettävää talkshow-ohjelmaa Huippunaiset. Lisäksi olen mukana More than Beauty Academyn pääkouluttajana Missimatka-TV-ohjelmassa.

Mikäli toiveena on vaikuttava puheenvuoro, luento tai juonto, ota yhteyttä: jaana.villanen@prorigin.fi. Räätälöin toimivimman kokonaisuuden suunniteltuun tilaisuuteen. On hyvä huomioida, että puheenvuoron/juonnon/moderoinnin hintaan vaikuttavat useat eri asiat, kuten esimerkiksi aika, kokonaisuus, sijainti, taustatyö. 

Kokemuksia/Referenssejä:
Olen toiminut puhujana luennoitsijana ja moderoijana useissa organisaatioissa ja messuilla, kuten mm.

  • Osaava Nainen
  • I love me
  • Kongressi-messut
  • Täysii-seminaari
  • Work goes Happy

Huippunaiset -ohjelma


Jaana Villanen, Prorigin Oy, Rantatie 59, 13300 Hämeenlinna, Finland
+358 500 484 477   jaana.villanen@prorigin.fi
TietosuojaselosteMedialle