Uusilla toimivilla ja kestävillä
ratkaisuilla saadaan
parhaimmat lopputulokset.

Tätä minä olen

Olen pienestä pitäen ollut loputtoman innostunut uusista ideoista, kokeilemisesta ja oppimisesta. Sitkeästi haluan tehdä töitä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus tehdä töitä itselleen merkityksellisten asioiden parissa. Työssäni arvovalmentajana ja liiketoiminnan kehittäjänä uskon arvopohjaiseen toimintaan, johtamiseen sekä ihmisten ja yritysten loputtomaan mahdollisuuteen kehittyä.

Minua motivoi loputon halu löytää uusia toimivia ja kestäviä ratkaisuja parhaimman lopputuloksen saamiseksi kokeilemalla. Ollessani loputtoman kiinnostunut yritysten ja ihmisten auttamisesta sekä niiden eteenpäin kehittämisestä, kykenen synnyttämään uusia ajatuksia, välineitä ja innovaatioita ennen ihmisillä olevien vahvuuksien kautta. 

Nainen, joka uskoo uteliaaseen mieleen sekä ihmisen että yrityksen elinikäiseen oppimiseen ja kehittymisen mahdollisuuteen, luokittelee itsensä pioneeriksi, joka aina hakeutuu uuden äärelle, löytäen alati uusia kehittämisen kohteita arvonkehityksestä, tuotteistuksesta ja brändäämisestä.

Jaana toimii osakkaana sekä neuvonantajana useassa yrityksessä, ja uskoo tuotekehityksen olevan tulevaisuudessa keskeisin kilpailutekijä yrityksien menestyksessä. Jaana on ollut perustamassa useita yrityksiä, toiminut mentorina ja konsulttina sadoille yrittäjille sekä osallistunut kymmeniin tuotekehitysprojekteihin.

Hän on myös toiminut kouluttajana ja valmentajana tuotekehityksen parissa lähes kymmenen vuotta.


Koulutus

Olen koulutukseltani erikoisjuristi (HTM), ammatillinen pedagogi (AmO), näyttötutkintomestari NTM, sertifioitu Life LCF Life Coach® ja Value Trainer®-, tuotekehittäjä ja palvelumuotoilija. Olen suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon ja laajalti valmennuksen kursseja. Haluan yhdistellä asioita sekä nähdä tuotekehityksen mahdollisuus loputtomana kokeilujen sarjana, missä otetaan myös riskejä ja muutetaan olemassa olevaa. 

Onnistunein kehitys syntyy, kun ymmärrämme, että ainoastaan uteliaalla oppivalla asenteella voimme synnyttää aina vain uusia tasoja, missä voimme loputtomasti hyödyntää tietoja, verkostoja ja erilaisia välineitä hyväksemme synnyttääksemme jotain uutta, ainutkertaisen arvokasta.

Kun näemme, että meissä jokaisessa on paljon viisautta ja ymmärrystä kehittää jotain itseämme suurempaa – kaikki keksiminen, oivaltaminen ja eteenpäin meneminen on ihmiskunnan historiassa vasta alussa.

Missio, visio ja arvot

 


Jaana Villanen, Prorigin Oy, Rantatie 59, 13300 Hämeenlinna, Finland
+358 500 484 477   jaana.villanen@prorigin.fi
TietosuojaselosteMedialle