Senior Advisor, palvelumuotoilija

Senior Advisor, palvelumuotoilija

Olen koulutukseltani erikois-ja tavaramerkkijuristi (HTM), ammatillinen pedagogi AmO, NTM, tuotekehittäjä, Life Coah ja palvelumuotoilija. Olen loputtoman utelias oppija, joka haluaa alati kehittää omaa toimintaansa uudelle tasolle. Osaamisen jatkuva päivittäminen auttaa minua löytämään parhaimmat ja toimivimmat ratkaisut jokaisessa hetkessä.

Kokonaisvaltainen toimintatapani toimia pohjautuu kymmenien vuosien kokemukseen yrittäjänä sekä satojen kehitys- ja muutosprojektien läpiviennistä. Kehittämiseen voi liittyä monenlaisia haasteita ja toimintani ensisijaisena tehtävänä on varmistaa, että ongelmaan löydetään sen tarvitsema ratkaisu.

Jaana on Suomen kasvukäytävän johtaja (ja tästä linkitys uusituille sivuillemme), toiminut vanhempana neuvonantajana sekä Sitrassa että useille kymmenille yrityksille ja on konsultoinut ja valmentanut satoja yrityksiä liiketoiminnan arvopohjaisessa kehittämisessä. Jaana on hallituksen puheenjohtajana ja osakkaana Taloushallinnon Ratkaisutoimisto Oikiassa ja Prorigin Oy:ssä, joissa hänen vastuullaan on kokonaisvaltainen kehittäminen. Jaanan hyppysistään on myös luotu arvopohjainen #Valuetrainer-valmennuskonsepti, jonka avulla yrityksiä voidaan kehittää arvopohjaiseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. 

Lisäksi Jaana toimii aktiivisesti Miss Suomi konseptin ja More than Beauty Academyn kehittäjänä ja on mukana Matkalla Miss Suomeksi ohjelmassa. Tämän lisäksi Jaana on kysytty puhuja ja juontaja eri tapahtumissa ja messuilla.

Jaana Villanen on koulutukseltaan erikoisjuristi (HTM), ammatillinen pedagogi AmO, NTM, tuotekehittäjä, Life Coach ja palvelumuotoilija. Hän on loputtoman utelias opiskelija, joka haluaa alati oppia uutta ja kehittää omaa toimintaansa kyetäkseen siten auttamaan muita myös siinä. Parhaillaan hän opiskelee tulevaisuuden työelämästä Turun yliopistossa.
 

"Palvelumuotoilijana ja senior advisorina kerään ensin tietoa, muodostan tilannekuvan ja analysoin sitä. Kehittämistä ei voi tehdä, palvelukokemusta tai prosessia ei voi parantaa tai tehostaa ymmärtämättä, miten asiakkaat sen kokevat. Ilman rehellistä lähtötason analyysiä solmukohdat saattaisivat jäädä piiloon.

Näen missio, vision ja arvot yksilöiden, yritysten ja organisaatioiden menestystekijänä. Kun organisaatiossa kehitetään arvotaitoja ja nostetaan arvot ja arvojohtaminen esille, synnytetään uudenlaista kykyä toimia, tehdä päätöksiä ja ottaa niitä askeleita, jossa osallisuus ja kokeilu muodostavat kiinteän osan organisaatiokulttuuria."

Mikäli yrityksessäsi on ongelma, joka kaipaa ratkaisua, ota yhteyttä: jaana.villanen@prorigin.fi. Projektisi voi olla lyhyt-tai pitkäkestoinen, se voi olla luento tai työpaja. Voimme yhdessä selvittää, mikä toimisi parhaiten ja miten voidaan visioida tulevaisuus tässä hetkessä toimivaksi.

 


Jaana Villanen, Prorigin Oy, Rantatie 59, 13300 Hämeenlinna, Finland
+358 500 484 477   jaana.villanen@prorigin.fi
TietosuojaselosteMedialle