Senior Advisor, palvelumuotoilija

Senior Advisor, palvelumuotoilija

Olen koulutukseltani erikois-ja tavaramerkkijuristi (HTM), ammatillinen pedagogi AmO, NTM, tuotekehittäjä, Life Coah ja palvelumuotoilija. Olen loputtoman utelias oppija, joka haluaa alati kehittää omaa toimintaansa uudelle tasolle. Osaamisen jatkuva päivittäminen auttaa minua löytämään parhaimmat ja toimivimmat ratkaisut jokaisessa hetkessä.

Kokonaisvaltainen toimintatapani toimia pohjautuu kymmenien vuosien kokemukseen yrittäjänä sekä satojen kehitys- ja muutosprojektien läpiviennistä. Kehittämiseen voi liittyä monenlaisia haasteita ja toimintani ensisijaisena tehtävänä on varmistaa, että ongelmaan löydetään sen tarvitsema ratkaisu.

Palvelumuotoilijana ja advisorina kerään tietoa ja analysoin sitä. Kehittämistä ei voi tehdä, palvelukokemusta tai prosessia ei voi parantaa tai tehostaa ymmärtämättä, miten asiakkaat sen kokevat. Ilman rehellistä lähtötason analyysiä solmukohdat saattaisivat jäädä piiloon.

Näen missio, vision ja arvot yksilöiden, yritysten ja organisaatioiden menestystekijänä. Kun organisaatiossa kehitetään arvotaitoja ja nostetaan arvot ja arvojohtaminen esille, synnytetään uudenlaista kykyä toimia, tehdä päätöksiä ja ottaa niitä askeleita, jossa osallisuus ja kokeilu muodostavat kiinteän osan organisaatiokulttuuria.

Mikäli yrityksessäsi on ongelma, joka kaipaa ratkaisua, ota yhteyttä: jaana.villanen@prorigin.fi. Projektisi voi olla lyhyt-tai pitkäkestoinen, se voi olla luento tai työpaja. Voimme yhdessä selvittää, mikä toimisi parhaiten ja miten voidaan visioida tulevaisuus tässä hetkessä toimivaksi.

Lue myös lisää:

 


Jaana Villanen, Prorigin Oy, Rantatie 59, 13300 Hämeenlinna, Finland
+358 500 484 477   jaana.villanen@prorigin.fi
TietosuojaselosteMedialle